طرز تهیه کشک لیمو

[ad_1]

 %name طرز تهیه کشک لیمو

طرز تهیه چاشنی کشک لیمو

روش تهیه کشک لیمو

همانطور که از اسم کشک لیمو مشخص است. لیموترش از مواد اصلی آن است که باید از لیموترش تازه استفاده شود. کشک لیمو را به خاطر طعم ترش آن بیشتر به عنوان چاشنی استفاده می کنند.

طرز تهیه کشک لیمو:

مواد لازم برای تهیه ی کشک لیمو :

آب لیمو تازه سه چهارم فنجان (از 4-6 لیمو)
پوست پوست 1 عدد لیموترش
شکر سه چهارم فنجان
تخم مرغ 3 عدد
کره نصف فنجان

 

طرز تهیه کشک لیمو :

داخل یک قابلمه ی کوچک مقداری آب برید و روی حرارت متوسط گاز قرار بدهید تا بجوشد.

پیشنهادی:  طرز تهیه آش شلغم برای سرماخوردگی

در یک کاسه ی شیشه ای بزرگ، (بزرگی آن باید تا اندازه ای باشد که روی در قابلمه قرار بگیرد اما آب داخل آن را لمس نکند) آبلیمو، پوست لیمو، شکر و تخم مرغ را داخل کاسه مخلوط کنید و خوب هم بزنید.

%name طرز تهیه کشک لیمو

موادهای لازم را با هم ترکیب کنید

سپس آن را روی قابلمه روی اجاق قرار دهید و آن را هم بزنید. در طول زمان پخت آن را هم بزنید و اجازه بدهید بپزد و غلیظ شود تا حدی که پشت قاشق را بپوشاند. این مدت از 10 دقیقه تا 30 دقیقه طول می کشد.

%name طرز تهیه کشک لیمو

کشک لیمو را روی حرارت هم بزنید تا غلیظ شود

پیشنهادی:  طرز تهیه اسکون تخم مرغ و بیکن و پنیر چدار

هنگامی که شروع به غلیظ شدن کرد، کره را به صورت مکعب های کوچک خرد کنید و یکی یکی آن ها را اضافه کنید هنگامی که کره تا حدودی آب شد کره ی بعدی را اضافه کنید.

%name طرز تهیه کشک لیمو

کره ها را یکی یکی به کشک لیمو اضافه کنید

زمانی که همه ی مواد با هم خوب ترکیب شدند، اجازه بدهید خنک شوند و بعد آن را در شیشه ای بریزید و در آن را ببندید و در یخچال قرار بدهید.

%name طرز تهیه کشک لیمو

کشک لیمو را در شیشه ای تمیز در یخچال نگهداری کنید

 

منبع: بیتوته

[ad_2]

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربای فلفل دلمه ای

طرز تهیه مربای فلفل دلمه ای خانگی خوش طعم و خوشمزه مربای فلفل دلمه با …