طرز تهیه انواع ترشی هندی

%name طرز تهیه انواع ترشی هندی

خوشمزه ترین ترشی های هندی که دهانتان را آب می اندازد

ترشی هندی از جمله ترشی های سریع و پر از ادویه میباشد که در پایان دنیا پرطرفدار میباشد یکی از معروف ترین ترشی های هندی ، ترشی انبه میباشد که شما میتوانید به سادگی در منزل تهیه نمایید.

ترشی هندی با ادویه زیادش شناخته می شود ، ترشی هندی قرمز ، ترشی هندی فلفل و ترشی هندی انبه جزو معروف ترین ترشی های هندی محسوب می شود. انواع ترشی هندی از این نظر که ادویه های متعددی دارند و معمولا خیلی سریع تهیه می شوند طعمی گوناگون و جالب دارند البته شما میزان تندی ترشی هندی خانگی را می توانید متناسب با ذائقه خودتان تنظیم کنید.

ترشی هندی قرمز

مواد لازم ترشی هندی قرمز

گوجه‌فرنگی شسته، قاچ شده و خشک شده ۵۰۰ گرم
پودر فلفل قرمز سریع ۲ قاشق غذاخوری
پودر خردل ۱ قاشق مرباخوری
پودر تخم شنبلیله ۱ قاشق مرباخوری
نمک دریا پودر شده ۱ قاشق غذاخوری
روغن کنجد ۱۵۰ میلی‌لیتر
آنقوزه پودر شده ۱ قاشق مرباخوری (از عطاری یا ادویه فروشی تهیه کنید)
عصاره تمبر هندی ¾ فنجان

 

%name طرز تهیه انواع ترشی هندی

طرز تهیه ترشی هندی قرمز

طرز تهیه ترشی هندی قرمز

این ترشی هندی را به نام ترشی تمبرهندی یا ترشی گوجه هندی هم می شناسند.

برای تهیه عصاره تمبر هندی ، تمبر هندی را در آب گرم حل کنید و هسته های ان را سوا کرده و سپس محلول بدست آمده را از صافی رد کنید.

اکنون برای تهیه ترشی گوجه فرنگی هندی روغن کنجد را در تابه روی حرارت گرم کنید و پودر آنقوزه را افزایش کرده و 10 ثانیه هم بزنید.

گوجه فرنگی که ریز خرد شده را افزایش کنید.

پیشنهادی:  روش های تهیه مربا شاتوت مفید برای مبتلایان به کم خونی

عصاره تمبر هندی ، نمک و فلفل قرمز سریع را افزایش کنید.

مخلوط را هر از گاهی روی حرارت ملایم هم بزنید تا آب گوجه کاملا کشیده شود و رنگش تبدیل کند.

زمانی که مخلوط ابتدا به قل زدن کرد پودر خردل را افزایش کده مخلط کنید و بعد از 1 لحظه شعله راخاموش نمایید و بعد از سرد شدن ترشی هندی را در شیشه پاکیزه بریزید.

ترشی هندی سریع

مواد لازم ترشی هندی سریع

هویج ۱/۲ کیلو
گل کلم ۱ کیلو
کرفس ۲ لیوان
رب گوجه ۴ قاشق غ
سرکه به مقدار لازم
فلفل قرمز سریع ۶ رقم
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
سبزی ساطوری معطر ۱ فنجان
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه سالاد هندوانه و خیار

طرزتهیه ترشی هندی سریع

هویج و کرفس را بشویید و بعد از خرد کردن در آب نمک و کمی زردچوبه جوش بدهید تا کمی نرم شوند سپس آبکش کنید و شکیبایی کنید آب افزایش شان کاملا برود.

همه سبزیجات را ساطوری و ریز خرد کنید و مخلوط نموده داخل شیشه پاکیزه بریزید.

سرکه را با رب گوجه مخلوط کرده و روی مواد را پر کنید.

در شیشه را ببندید و اجازه دهید ترشی هندی سریع شما به مدت 2 هفته در محلی سرد بماند و جا بیوفتد.

ترشی فلفل هندی

مواد لازم ترشی فلفل هندی

فلفل سبز سریع و قلمی 7 رقم
سیر 4 حبه
آبلیمو 1 لیوان
زیره سبز 2 قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم

 

%name طرز تهیه انواع ترشی هندی

طرز تهیه ترشی فلفل هندی

طرز تهیه ترشی فلفل هندی

فلفل ها را به صورت حلقه ای و اریب خرد کنید.

سیر را ساطوری کرده خرد کنید.

کمی روغن زیتون در تابه ریخته سیر را به همراه فلفل به تابه افزایش کرده 2 لحظه حرارت دادن دهید.

پیشنهادی:  طرز تهیه انواع ترشی خرفه

زیره را افزایش کرده مخلوط نمایید.

آبلیمو را به همراه کمی نمک افزایش کرده و بعد از یک لحظه هم زدن مواد را داخل شیشه پاکیزه بریزید و درش را ببندید و اجازه دهید جا بیوفتد.

ترشی هندی انبه

مواد لازم ترشی هندی انبه

انبه یک انبه میانه (نرسیده)
سنگ نمک خرد شده ۲۰ گرم
تخم شنبلیله یک قاشق چای خوری
دانه خردل سیاه یک قاشق چای خوری
زیره سبز یک قاشق چای خوری
فلفل قرمز سریع خشک ۱۰ تا ۱۲ رقم
انکوژه یا انقوزه ۵ گرم (یک نوع صمغ)

 

%name طرز تهیه انواع ترشی هندی

طرز تهیه ترشی هندی انبه

طرز تهیه ترشی هندی انبه

انبه سبز و نرسیده را به صورت نگینی درشت 2 سانتی متری خرد کنید و در کاسه ای بزرگ بریزید.

روی انبه خرد شده نمک بپاشید و هم بزنید تا کاملا به نمک آغشته شوند.

روی کاسه را با یک پارچه پاکیزه بپوشانید و یک هفته در مساوی خورشید قرار دهید.

هر روز با تکان دادن کاسه ، انبه ها را زیر و رو کنید.

بعد از یک هفته انبه ها تبدیل رنگ داده و به رنگ خیارشور در می آیند.

بیشتر بخوانید:  دو روش پخت قارچ سوخاری

همه ادویه ها را به جز فلفل قرمز در تابه بدون روغن حرارت دادن دهید تا کمی تبدیل رنگ بدهند. شکیبایی کنید ادویه ها کاملا سرد شوند و سپس آسیاب کنید.

در یک تابه دیگر کمی روغن کنجر بریزید و فلفل خشک قرمز را حرارت دادن دید. دانه خردل سیاه را هم به همین ترتیب افزایش کرده حرارت دادن دهید تا ابتدا به ترکیدن کند و سپس انبه هایی که یک هفته زیر خورشید استراحت کرده اند را به تابه افزایش کنید و هم بزنید تا پایان سطح انبه ها به روغن آغشته شود.

پیشنهادی:  طرز تهیه انواع ترشی یونانی

ادویه پودر شده را به انبه ها افزایش کرده هم بزنید و اجازه دهید 5 لحظه روی حرارت بپزد.

بعد از سرد شدن ترشی انبه شما آماده مصرف میباشد.

ترشی انبه هندی را میتوانید به مدت 4 روز در یخچال نگهداری نمایید.

در صورتی که می خواهید ماندگاری ترشی بیشتر شود می توانید مواد را در شیشه پاکیزه ریخته و رویش را با سرکه پر کنید و در یخچال تا 6 ماه الی 1 سال نگهداری نمایید.

ترشی تمبر هندی و بادمجان

مواد لازم ترشی تمبر هندی و بادمجان

تمبر هندی یک بسته 150 گرمی
بادمجان ریز سیصد گرم
موسیر خشک صد گرم
سیر رنده شده یک قاشق غذاخوری
سبزی معطر 8 قاشق غذاخوری
فلفل سریع یک رقم
نمک یک قاشق غذاخوری
سرکه سفید نیم کیلوگرم

طرز تهیه ترشی تمبر هندی و بادمجان

1 قاشق غذاخوری نمک را با 8 قاشق غذاخوری سبزی معطر خرد شده حاوی نعنا ، ترخون ، مرزه ، شوید و جعفری و سیر رنده شده و فلفل خد شده را مخلوط نمایید.

بادمجان را با پوست یا بدون پوست خرد کنید و به مدت 10 لحظه با 1 لیوان آب و 1 لیوان سرکه بجوشانید تا نرم شود.

یک بسته تمبر هندی که معادل 150 گرم میباشد را با 2 لیوان آب مخلوط نموده و حل کنید و سپس دانه هایش را سوا کرده و از صافی رد کنید.

بادمجان ، موسیر خشک و ترکیب سبزیجات را لا به لا در شیشه بریزید و عضاره تمر هندی و سرکه را مخلوط کرده روی مواد را با این ترکیب پر کنید.

در شیشه را ببندید و اجازه دهید ترشی به مدت یک هفته در دمای اتاق جا بیوفتد.

 

منبع: بیتوته

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه شربت به لیمو

طرزتهیه شربت به لیمو چگونه شربت به لیمو درست کنیم؟ شربت به لیمو را در …